Werkwijze

WERKWIJZE

HANDY-HUB.NL geeft graag openheid over het bedrijf en onze werkwijze. Op deze pagina staan enkele punten beschreven die u als klant interessant kunt vinden in uw afweging om bij HANDY-HUB.NL te bestellen.

  • Levering

Griffin Retail werkt met verschillende partners en leveranciers samen. Deze partners leveren de producten direct bij u uit. Het kan dus zijn dat de afzender van uw order een ander bedrijf is dan HANDY-HUB.NL. In alle gevallen is HANDY-HUB.NL uw aanspreekpunt.

  • Retouren

In de meeste gevallen nemen onze partners zelf de retouren aan en in sommige gevallen retourneert u naar HANDY-HUB.NL. In alle gevallen loopt de communicatie van retouren via HANDY-HUB.NL, zodat u als klant slechts 1 aanspreekpunt heeft. 

  • Service/aftersales

Omdat levering vanuit de leverancier direct naar u verstuurd wordt, hebben wij geen toezicht op de kwaliteit van uw levering of het waarborgen hiervan. U besteld echter wel via HANDY-HUB.NL, wat betekend dat wij garant staan voor uw bestelling en de levering hiervan. De service en kwaliteit van uw order loopt dan ook altijd via HANDY-HUB.NL, waarbij wij het vervolgens met de leverancier zullen opnemen om zo tot een gezamelijk oplossing te komen.